11 Haz 2014

dermokozmetik.com

Gönderen Unknown zaman: 14:07 0 yorum
                                                http://www.dermokozmetik.com/




kozmetik güzellik adına herşeyin bulunduğu biçok markanın ürünlerinin olduğu site önermek istiyorum sizlere..
internet  üzerinde alışverişin kolay oldugu hemen kargo ve teslim olan ve gerçekte bu site bir eczane olmasından dolayıda ilgimi çeken bir site

kozmetik güzellik bakım sağlık adına herşey bu sitede :)

HIZLI VE SAĞLIKLI SAÇ UZATMAK İÇİN BİTKİSEL MASKE

Gönderen Unknown zaman: 08:25 1 yorum

                                 HIZLI VE SAĞLIKLI SAÇ UZATMAK İÇİN BİTKİSEL MASKE 



Saçlarınızın uzaması, vücut kimyanızın dengesiyle yakından ilişkilidir. Belli bir noktadan sonra saç uzaması yavaşlar. Kısa zamanda saç nasıl çabuk  uzar diye merak ediyorsanız sabır ve iyi bakımın saçın uzamasında en önemli etken olduğunu unutmamanız gerekir.

Kırık uçların temizlenmesi çok önemlidir. Doğru şampuan, saç kremi ve şekillendirme ürünleri kullanarak kırık uçların önüne geçmelisiniz.

Saç nasıl çabuk uzar; Dengeli beslenmeli ve sağlıklı uzun saç için gereken vitaminleri beslenmenize eklemelisiniz. Unutmayın, saçlarınız doğal tellere  sahiptir ve bunlar sağlığınızın ve iyi olmanızın yansımasıdır. Eğer vücudunuza iyi bakmazsanız, saçlarınız istediğiniz gibi görünmeyecektir.
Vücudunuza iyi bakmalı, bir saç bakım programı uygulamalı ve beslenmenize vitamin katkısı sağlamalısınız. Biraz dikkat ve bakımla saçlarınızın harika
bir görünüme kavuştuğunu göreceksiniz.
Uzun saç düşmanları; kırılma, uçuşma ve kırık uçlardır. Uyandığınız andan itibaren, uyanıkken ve hatta uyurken saçlarınızın kırılmasına yol açan bir çok etken vardır.
En çok görülenler yanlış fırçalama ve yıkama, uçlarını gereken sıklıkta kısaltmamaktır. Saç şekillendirme, yanlış beslenme ve huzursuz uyumak da saçta kırılmaya neden olabilir. 
İnsanların, saçlarına iyi geleceğini düşündükleri şeyler saçlara zarar verebilir. 
İyi bakım; basit, ancak doğru bakım ürünleri uzun, güzel ve sağlıklı bir
saça kavuşmanızı sağlar.

TIRNAK BAKIMI VE TIRNAK KIRILMASINA SON..

Gönderen Unknown zaman: 08:07 0 yorum
TIRNAK KIRILMALARINA SON..

elbakim d Tırnak kırılmasına son, tırnak güçlenmesi için, güçlü tırnaklara sahip olmak için yapılması gerekenler, tırnak kırılması nasıl önlenir, tırnak bakımı nasıl yapılır, tırnak güçlendirme

Tam bir zemin için 3 dakika 
Zemini sağlam olmayan bir araziye inşaat yapılabilir mi? Eğer güçlü tırnaklara sahip olmak istiyorsanız önce yüzeyini bakım için hazırlamalısınız. Bunun için önce, tırnak makasıyla tırnaklarınızı kesin (uzun tırnakları tercih ediyorsanız uçlarından düzeltin). Ardından, tırnak yüzeyini bu iş için özel tasarlanmış 3 yüzlü yumuşak törpülerle iyice törpüleyin.
tirnakbakimi d Tırnak kırılmasına son, tırnak güçlenmesi için, güçlü tırnaklara sahip olmak için yapılması gerekenler, tırnak kırılması nasıl önlenir, tırnak bakımı nasıl yapılır, tırnak güçlendirme
Nem veren masaj için 2 dakika 30 saniye 
Ellerinizi kremlerken, bundan tırnaklarınızın da yararlanması için özen gösterin. Nasıl mı? Kremden minik bir parçayı tırnak diplerinizin üzerine koyun ve bununla tırnaklarınızı ovun. Vitaminler ve bitkisel yağlar içeren ürünler tercih etmeniz yerinde… hatta tırnak için özel üretilen yağlarda satın alabilirsiniz.
Koruyucu baz 4 dakika
Tırnaklarınızı nem veren kremle ovduktan sonra bir süre bekleyin ve ardından yıkayıp, kurulayın. Bundan sonra tırnaklarınızı üzerine, kalsiyum ya da keratin bakımından zengin bir koruyucu baz uygulayabilirsiniz. Bu baz hem tırnaklarınızı besleyecek hem de onları dışardan gelecek tüm olumsuz faktörlere karşı koruyacaktır.


8 Haz 2014

YAZA HAZIRLIK YÜZ MASKELERİ

Gönderen Unknown zaman: 07:46 0 yorum

                                                YAZA HAZIRLIK YÜZ MASKELERİ 

KURU CİLTLERDEN NASIL KORUNURUZ ?

Malum  kış ayına veda etmek üzere olduğumuz şu günlerde kışın yorgunluğunu atmak için cildinize bu iyilikleri mutlaka yapın.

Soğuk havanın cildimiz üzerindeki olumsuz etkileri saymakla bitmez: Kuruluk, sivilce, siyah nokta, kızarıklık… Bu pürüzlerden kurtulmak için yaz gelmeden cildimizi iyi bir bakıma almalıyız.
Cilt bakım uygulamasının temeli, cildi derinlemesine temizlemektir.
Siyah noktalar ve yağ bezlerinin temizliği yapılarak, cilt tipine ve problemine göre seçilen özel maske serum ve benzeri ürünlerle bakım tamamlanır.

Her cilt tipine uygun olan bu bakım özellikle iş hayatı stresinin ve sigaranın cildimize verdiği mat ve yorgun görünümü azaltmak içindir.

     
    Bunlardan Korunmak İçin:









  • Yüz ve vücudumuza, kurumaya engel olmak amacıyla kremli, yağlı sabun ve jeller kullanılmalıdır
  • Yüz ve vücut deri tipine uygun nemlendiriciler (gliserin, vazelin, üre, laktik asit, hyaluronik asit içerenler) her banyodan sonra uygulanmalı ve kuruluğa engel olunacak şekilde nemlendiriciler daha sık sürülmelidir.
  •  Kuru cilt tipi sabun bileşenleri içermeyen losyonlar ile temizlenmelidir
  •  Kışın deri tipine göre sıklığı ayarlanarak bitkisel kök hücreli jel, krem veya maskelerle derinin ölü tabakası yenilenmesi mutlaka sağlanmalıdır
  • Nemlendiriciyi dışarı çıkmadan önce değil, daha önce, en iyisi yatmadan önce uygulamak gerekir.
  • Kışın cildiniz pul pul dökülüyorsa, bunu fondöten ile kapatamazsınız hatta güneş aktivitesinin az olduğu bir dönemde peeling uygulanması daha doğru olacaktır.
  •  Ciltlerinin gereksinim duyduğu vitaminleri, antioksidanları, mineralleri; ve doymamış yağları vücuda alırlar; ve bu sayede kışın cilt bakımı daha etkili hale gelmiş olur. Omega-3 desteği kışın cilt bakımının etkisini arttıracaktır
  • Banyoda sıcaklığı düşürün ya da banyonuzun süresini kısaltın. Daha sonra çok iyi kurumasına dikkat edin. Islak kalan cilt de cilt kuruluğuna sebebiyet verebilmektedir.
  • Ellerinizin el bakım kremlerini sürdükten sonra 20-30 dakika streç film yada pudrasız cerrah eldiveniyle kapatılması gece bakımı şeklinde cildimizi güçlendirir
  •  Kışın cilt bakımında nelere dikkat ediyorsanız, el bakımında da aynı şeylere dikkat etmelisiniz; çünkü ellerin çatlamasını önlemek için de aynı kurallar geçerlidir. Ellerin çatlamasını önlemek için düzenli aralıklarla nemlendirici kullanılması gerekmektedir. Ellerin çatlamasını önlemek için, sıcak su ve yanlış sabunlarla el sabunlamaktan da kaçınmak gerekmektedir..
 

BİR OJE DİYARI Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review