14 Tem 2014

ESSENCE ME&MY ICE CREAM KOLEKSİYONU

Gönderen Unknown zaman: 18:30 0 yorum
Sıcak yaz günlerinde güzelliğinize dondurma ferahlığı ESSENCE İLE

Avrupa’nın 1 numaralı renkli kozmetik markası ESSENCE, özel koleksiyonu me & my ice cream ile sizi dondurmacıda küçük bir molaya davet ediyor. Mermer etkili göz farları, iştah açıcı dudak balmları, en sevimli renkleri buluşturan top ve krem allıkları,şeker gibi ojelerin muhteşem tonları yaz makyajınızın vazgeçilmezi olacak. 3 boyutlu etki yaratan tırnak sticker’ları ve çilek kokulu pratik ıslak mendiller de inanılmaz bir etki bırakacak!

Genç kızların favori markası essence, yazı me & my ice cream özel koleksiyonu ile kutluyor. Koleksiyondaki bej, vanilya, kayısı, pembe, lavanta ve nane yeşili gibi yumuşak tonlar, lezzetli bir dondurma gibi kalpleri eritiyor!


YENİ  ME & MY ICE CREAM KOLEKSİYONUNDA NELER VAR ?



essence me & my ice cream dudak balmı İçeriğindeki shea ve jojoba yağları ile dudakları nemlendiren dudak balmı, lezzetli tadıyla dondurma yemiş hissi yaratıyor. Bu eşsiz dudak balmlarının üç farklı renk kombinasyonu bulunuyor: Lavanta-vanilya, kayısı-bej ve pembe-nane yeşili. Renkler uygulama ile birlikte mükemmel bir şekilde karışıyor ve karıştıktan sonra da çok sevimli görünüyor! Tavsiye edilen raf satış fiyatı 8,55 TL.





.




essence me & my ice cream göz farı Yumuşak karamel, kayısı ve nane yeşili renklerindeki uzun süre dayanıklı göz farları, kremsi yapısı ve mermer etkisiyle yaz makyajına hafif ışıltılar katıyor. Koleksiyonda ‘cone head’, ‘icylicious’ ve ‘always in my mint’ renk çeşitleri bulunuyor. Tavsiye edilen raf satış fiyatı 9,55 TL
 

BİR OJE DİYARI Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review