5 Haz 2014

10 Adımda doğal makyajın püf noktaları..

Gönderen Unknown zaman: 07:19 0 yorum
Kuşkusuz her kadın bahar kadar taze, yaz kadar güzel görünmeyi arzular. Bu isteği gerçekleştirmenin bütün sırrı makyajda gizli. İşte doğal makyajın incelikleri.
Doğal makyajın bütün sırrı ‘doğru renk’ seçiminde saklı. Cildin güzelliği bu makyajda ön planda… Eğer doğru teknikleri öğrenirseniz, hafif bir makyajla, çok etkileyici bir görünüme kavuşabilirsiniz.
İşte, 10 adımda doğal makyajın püf noktaları…
1. Görünüm
Doğal makyajda görünüm, iştah açan dudaklar ve yürek titreten gözler üzerine. Ne dumanlı gözler, ne de ağır fondötenlere gerek var.
2. Rengini bul
Hangi rengin sizin renginiz olduğunu bilmeniz önemli. Eğer solgun ve renksiz bir cildiniz varsa, şeftali tonları ve uçuk pembeler kullanmanız uygun olur. Eğer cilt renginiz sarıya dönükse, krem formlu bej renkli malzemeleri tercih edin.
3. Önce deneyin
Makyaj malzemenizi satın almadan önce mutlak ve mutlaka test edin. Bir çok kadın, yanlış renk seçimi yüzünden baştan kaybediyor ve ne kadar uğraşsalar dahi o makyaj kendilerine yakışmıyor. Ya yüzleri hayalet kadar soluk oluyor ya da koyu renkten dolayı maske takmış gibi görünüyorlar.
4. Dudaklara peeling
Dudaklarınızı pürüzlü görünümden ve kuruluktan kurtarmak için hafif bir peeling uygulaması yapın ve dudak nemlendiricinizi sürün. Dudaklar için satılan “lip exfoliator” ürünleri kullanabilirsiniz. Ölü deriler gidince dudaklarınız doğal bir parlaklığa da kavuşacak aynı zamanda…
5. Kapatıcı
Kapatıcı alırken, kaliteli ve cilt tonunuzla tamamıyla bütünleşecek bir kapatıcı olmasına dikkat etmelisiniz. Krem kapatıcılar kolay emilim bakımından çok idealdir. Yüzünüzün istediğiniz her noktasında kullanabilirsiniz, dudaklar dahil.
6. Fondöten
Kapatıcıdan sonra fondötene ihtiyacınız kalmadığını düşünüyorsanız, kullanmayın. Eğer kapatıcılık açısından fondöten ile cildinizi tamamen pürüzsüz göstermek istiyorsanız da hafif bir fondöten tercih edin. Kuru cildiniz varsa, ışığı yansıtan fondötenleri tercih edebilirsiniz. Aydınlık bir görünüm verirler. Fondöten ister mat, ister ışık yansıtıcılı olsun mutlaka çok ince bir tabaka şeklinde sürün. Maksat; doğal görünüm, unutmayın!
7. Allık
Sadece elmacık kemiklerinizin üzerine çok hafif bir pembelik verin. Şeftali tonu da olur. Krem ya da likit formlu allıkları tercih edin ki, hem daha doğal hem de sağlıklı bir parlaklık kazanırsınız.
8. Maskara
Kirpiklerinizi önce kıvırın. Sonra, hacim veren bir maskara ile birkaç dakikalık aralarla kirpiklerinizi 2-3 kat boyayın. Dolgun görünen kirpiklerinizi en son kirpik tarağı ile tarayın ve tane tane ayrık, uzun görünmelerini sağlayın.

9. Dudak parlatıcısı

Ten rengi bir parlatıcı ile dudaklarınızı parlatın. Hatta içinde gümüş parlaklığı olanları tercih edin, böylece daha da dolgun görüneceklerdir.
10. Son kontrol
Cildiniz saten gibi pürüzsüz ve sağlıklı, bakışlarınız derin, dudaklarınız da parlak ve çekici görünüyorsa, bu iş tamamdır! Az ve öz yeterlidir…


Habercilikte Sosyal Bir Devrim: Hurriyet Sosyal

Gönderen Unknown zaman: 06:36 0 yorum

Hoolaa Kermylerim !

Sizlere müthiş dijital yeniliğin haberini vermenin heyecanı içindeyim. Dünyada ilk defa uygulanan "habercilikte sosyal bir devrim yaratan " türden bir inovasyon hareketi ile Hurriyet.com.tr; yine bir ilke imza atıyor. Bir haber sitesinin sosyal tabanlı bir haber sitesine dönüşümünü okuyucularının aktif katılımı ve iletişim içinde olmalarını sağlayacak oluşumu hep birlikte etüt ediyor olacağız .

Alıştığımız haber siteciliğine çok farklı bir soluk getiren Hürriyet Sosyal ile ilgilendiğiniz kategorileri , sevdiğiniz yazarları takip ederken sosyal gücünüzü etkin bir şekilde kullanabileceğiniz ve aktif olarak dahil olabileceğimiz bir sosyal habercilik anlayışı bizi bekliyor . Bir haber sitesi hayal edin ki sosyal medya hesabınız gibi kullanıp atı olarak kendi gündeminizi yaratıp , fikirlerinizi iletebileceğiniz tartışıp eleştirebileceğiniz kişiye özel gazete imkanı sunacak size belki inanılmaz gelebilir kulağa. Ama tanıyınca dahil olacağınıza eminim.

Bu yeniliğe ortak olmak için sosyal.hurriyet.com.tr tabanına üye olarak kendi Hürriyet sayfanızı oluşturmak çok basit adımlardan geçiyor. Twitter , Facebook ya da mail adresiniz ile bir kaç saniyenizi alacak onay işlemi ile kayıt olarak kendi haber dünyanızı oluşturmanın ilk adımını atmış oluyorsunuz .

Ayrıca sosyal medya hesaplarınızı Hürriyet Sosyal hesabınıza bağlayarak sosyal ağınızda geniş bir paylaşım köprüsü oluşturup arkadaşlarınızın ya da kullanıcıların sizi takip etmesine olanak sağlarken akışınızı tek bir platformda yönetebilir  ve sosyal medya profili gibi kişisel fotoğraflarınızı paylaşıp özel mesajlarınızı iletebilirsiniz sayfanızda. Kişisel kontak kurabilirsiniz tüm sosyal medya sitelerinden olduğu gibi.

Üyeliğinizi tamamladıktan sonra önünüze 100 den fazla kategori sunuluyor. Kişisel tercihlerinizi tamamlayıp bundan sonrasında ilgi alanınıza özel haberleri zahmetsizce okuyup kaliteli içeriklere rahatlıkla binlerce haberin arasında kalmadan ulaşabiliyorsunuz. Kişisel gazeteniz bu süreçte ortaya çıkıyor .

İlgi duyduğunuz kategorileri sadece ana başlıklarda sınırlı kalmayıp alt başlıklar ile de detaylandırabilme fikrine ne dersiniz peki ? :) Diğer üyelerin gönderilerine yorum yaparken onlarla mesajlaşabilme fikri alıştığınız ve sevdiğimiz bir özellik değil mi ? Ve bu özellik dünyada ilk kez bir haber sitesinde. Açıkcası Google plus platformunun yakalamak istediği sosyal gücü Hürriyet çok daha başarılı ve akılcı bir yenilikle sunmuş kullanıcılarına kullanım pratikliği ve çok yönlü oluşu ile. Kişisel paylaşımlarınızı Hurriyet.com.tr ana sayfa akışında ’Sizin Gönderdikleriniz’ başlığı altında görmek keyifli olmaz mı? Bence bundan sonrasını okuyun:)

Hepimiz haber okurken mutlaka yorumlarda bulunuyoruz fakat bu neden haberin kaynağına ulaşmasın ? "Neden eleştirilerimizi yüksek sesle iletmiyoruz?"  dediğimiz olmuştur . Hürriyet Sosyal beğendiğimiz haberleri bize öne çıkarma imkanı tanırken bir forum gibi tartışma platformu yaratıp yorumlarımızla katkıda bulunarak aktif bir okur olmanın yolunu açıyor bize.

 

İşin en güzel yanı ise sadece Hurriyet.com.tr haberleri değil dilediğiniz tüm sosyal içerikleri ve farklı site içeriklerini paylaşmanız mümkün . Bir blogger olarak sitemin kategorisine ait haberlere kolayca ulaşırken ilgili içeriklere yorum yapabilmek alternatif düşüncelerimi farklı sitelerden ekleyerek kendi arşivimi oluşturmak keyifli bir deneyim oldu açıkçası . E- çalışma & arşiv kültürümü oluşturup bunları tek bir platformda paylaşabilmek bana zamanla olan yarışımda oldukça katkı sağlayacak. Ayrıca kendi içeriklerimi paylaşarak yine Hürriyetin yüksek trafiğinden kendi siteme katkıda bulunabilecek olmam çok sevindirici oldu.

Mesleğimle ilgili gelişmeleri takip ederken hobilerimle ilgili güncel tüm yeniliklerden aynı anda haberdar olurken okurlarımla keyif aldığım içerikleri tek bir sosyal platformdan paylaşırken birbirimizi takip edebileceğimiz için iletişimimiz aksamayacak . Biliyorsunuz ki aynı anda bir çok sosyal medya hesabını yönetiyoruz ve dönem dönem trafik aksamasına uğramıyoruz değil ama bu platform ile sorunu aşabileceğime inanıyorum. Özel mesaj yolu ile ya da tartışma başlıklarım altında bana gelen soruları ya da eleştirileri tek bir yönetici panelinde barındırıp yönetebilme fikri oldukça zekice kurgulanmış projenin en başarılı ayaklarından .

Kullanıcı dostu ara yüzü ile alıştığınız sosyal medya mantığı ile birebir olduğu için benim gibi kısa sürede alışacağınıza eminim  . Örneğin Facebook ve Twitterdaki like işlemi Hürriyet sosyalde "Öne çıkar" butonu ile karşımıza çıkıyor. Öne çıkar butonu ile dilediğiniz haberleri ana sayfanıza taşıyıp kendi hashtaglarıinizi ve gündemlerinizi yaratabileceksiniz . Bu fikir oldukça heyecan verici çünkü kendi gündeminizi yaratırken sosyal ağlarda takipçilerinizle aktif paylaşımda bulunmaya devam edebilir ayrıca etkileşimlerinize göre Hürriyet tarafından önemsediğiniz yayınlarınız ön plana çıkarılacak ve yayın akışına yön verebileceksiniz. Okuyucusuna bu denli önem veren bir yayın devine bu yakışırdı zaten !

Aynı zamanda sevdiğimiz yazarları takip etme olanağımız olduğuna ayrıca değinmek istiyorum. işte bu noktada sosyal ağlardan bir kaç farklı özellikle öne geçiyor Hürriyet Sosyal : Sevdiğiniz yazarları takip ederken onların kişisel postlarını da görebileceksiniz .Neleri sevmişler sevmemişler bugün ne yapıyorlar gibi ... Bizlerle günlük hayattan kendi esintilerini paylaşacaklar . Sadece kullanıcılarla sınırlı olmayacak hareket alanınız özetle. Onların yazılarına yorumlarımızla daha aktif katılarak iletişim sağlayabiliyor olacağız.

Bu sistemin en heyecan verici yanı bir haber sitesini sosyal  ağ gibi kullanırken kendi dünyanızı oluşturabilmek ve daha çok kişiye ulaşıp kendinizi ifade edebilmek .

Daha özgür , daha aktif tartışabilen , sorgulayan ve paylaşabilen bir okuyucu olabilene ne mutlu.  Benim Hürriyetim ! Benim Gazetem , benim dünyam. Sizlerin de kendi Hürriyetinizi yaratmanız dileğiyle.

Sevgiler,

İçerik: http://www.kermitalemlerde.com/

Bir boomads advertorial içeriğidir.

ESSENCE BLOOM ME UP ! KOLEKSİYONU

Gönderen Unknown zaman: 03:53 1 yorum

ESSENCE  BLOOM ME UP KOLEKSİYONU 



BLOOM ME UP STİCK ALLIK 


stick şeklindeki bu allık, pembe ve şeftalinin taze vurgularını yüze taşıyor ve ciltte sevimli pudramsı bir his bırakıyor. döndürülerek açılan ambalajı ile kolay ve pratik bir uygulama sağlıyor. 


BLOOM ME UP TEKLİ GÖZ FARI 

yüksek pigmentli göz farlarının uçuk pembe ve mint yeşili renkleri simli etkilerle buluşuyor ve çok sevimli ilkbahar göz makyajı stilleri oluşturuyor. farın pudramsı yapısı kolay uygulama ve istenilen şekilde dağıtma imkanı sunuyor. 

01 bloomylicious

02 rose it up!

03 blow my mint

BLOOM ME UP İKİLİ GÖZ KALEMİ 

ikili göz kalemi ile gözlerde istenilen etkiyi yaratmak artık çok kolay. kalemin bir ucu göz içine sürülerek gözlerin daha büyük ve parlak görünmesi sağlıyor, diğer ucu kaşların alt tarafına sürülerek daha kalkık bir kaş görüntüsü elde ediliyor.

01 bloomylicious

BLOOMME UP STİCK RUJ 

uzun süre dayanıklı yapısı ve uçuk ve koyu pembe renkleriyle orta derecede kapatıcılık sağlayan bu ruj, dudaklara parlaklık ve harika bir renk verecek.



01 rose it up!

BLOOM ME UP SHİMMER POWDER

açık bej renginde, büyük bir özenle pigmentlenmiş bu pudra, yüz ve boyun bölgesinde ışıltılı bir dokunuş bırakıyor. üzerindeki çiçekli tasarım ile bu pudra çok güzel! 

                                   

                                                             BLOOM ME UP OJE 

ilkbaharla birlikte tırnaklardaki trendler de yenileniyor: pembe, mint yeşili, lavanta ve şeftaliden oluşan parlak ve taptaze renkler tırnaklara enerji veriyor. uzun süre dayanıklı ve oldukça yoğun kapatıcılığa sahip bu sempatik ojeler, ellerin güzelliğinin ön plana çıkmasını garantiliyor. 




DANTELLİ TIRNAK UCU 

kendinden yapışkanlı, şeffaf tırnak ucu sticker’ları dantel görünümü ile tırnak tasarımınıza daha da trendy bir görünüm katıyor. size özel, romantik bir stil için kolayca tırnakların ucuna yapışıyor. 




EYES HADOW BRUSH BİG 


BİG POWDER  BRUSH


                                              


ESSENCE BLOOM ME UP KOLEKSİYONU HER ZAMANKİ GİBİ MUHTEŞEM GÖRÜNÜYOR..
ESSENCE KOLEKSİYONLARI BU YAZ TIRNAKLARIMIZA HOŞ RENKLER , YÜZÜMÜZE MÜKEMMEL BİR MAKYAJ SUNUCAK GİBİ GÖRÜNÜYOR..

BİAN ÖNCE DENEMEK İSTİYORUMMM BU KOLEKSİYONUUU..

ESSENCE  KOLEKSİYONLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN 

http://www.essence.eu/tr/anasayfa/

FACEBOOK SAYASINI TAKİP ETMEK İÇİN 

ESSENCE FACEBOOK


TEŞEKKÜR EDERİZ ESSENCE EKİBİ..


3 Haz 2014

PASTEL NUDE SİZLERLE...

Gönderen Unknown zaman: 14:36 1 yorum

                                                     PASTEL NUDE 


Podyumların Yeni Trendi PASTEL NUDE karşınızda!

 NUDE “taze, doğal ve sağlıklı görünüm” anlamına gelmekte; birbirinden çekici 12 farklı renk seçeneğiyle doğallığı, romantizmi ve sadeliği simgelemekte. Eğer siz de modayı takip etmekten ve doğallıktan hoşlanıyorsanız, NUDE'dan vazgeçemeyeceksiniz.




VE PASTEL SİZLERİ İLK SİZ DENEMENİZ İÇİN KAMPANYA SUNUYORR..

Podyumların Yeni Trendi NUDE'un 12 farklı rengini keşfedin! 
Üstelik 24 saat süresince İLK SEN DENE fırsatıyla 1 RENK ALANA 1 RENK BİZDEN HEDİYE. Ayrıca www.pastelshop.com'dan yapacağınız 30 TL'lik alışverişinizde plaj çantası, 50 TL'lik alışverişinizde ışıklı cımbız da hediye! 50 TL ve üstü alışverişlerinizde kargo bedava...

Hemen satın almak linki tıklayınız: http://bit.ly/1fOrgMS

PASTEL YİNE MUHTEŞEM RENKLER SUNUYOR SİZDE TAKİP EDİN YENİ KOLEKSİYONLARDAN HABERDAR OLUN..
HENÜZ DENEMEDİM AMA ŞUAN SABIRSIZLIKLA HER RENK HER TONU DENEMK KULLANMAK İSTİYORUM :)


BU MUHTEŞEM RENKLER VE YENİ  KOLEKSİYONLAR İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ :)


1 Haz 2014

FLORMAR COLOR MADNESS YENİ KOLEKSİYONU

Gönderen Unknown zaman: 03:41 0 yorum
                     FLORMAR COLOR MADNESS YENİ KOLEKSİYON İLE

                 RUHUNDAKİ  RENKLERİ ÖZGÜR BIRAK 


COLOR MADNESS COLLECTİON : çarpıcı renkler ,cesur bakışlar ,büyüleyici dudaklar ve çılgın takma kirpiklerle  bu yaz ruhumuzdaki  renkleri özgür bırakmaya çağırıyor..



                         TWIST UP LIPSTICK


Geliştirilmiş kapatıcılık sağlayan formülü ile Twist Up Lipstick, yoğun kremsi ve parlak renklerle, dudakları anında belirgin bir renk ile kaplarken; yumuşak, konforlu doku ile sarar ve şekillendirir. Kalemtraş gerektirmeyen, alttan çevirmeli bir ambalaja sahiptir.


KODU : 055


KODU : 014 


KODU : 051 


  CRAZY LOOK PRIMER MASCARA


Ultra hafif dokusu ile kirpikleri saran Crazy Look Primer Mascara, doğal hacim ve uzunluk sağlayarak, üzerine kullanılacak olan maskaranın daha etkili görünmesine yardımcı olur. Aynı zamanda özel içerikleri sayesinde bu maskara bazı, kirpikleri besleyerek, yapısını güçlendirir ve korur.




CRAZY LOOK MASCARA


Gökkuşağı renkleri ile şaşırtıcı ve göz kamaştıran Crazy Look Mascara, kirpiklere mükemmel görünüm sağlar, hacim kazandırır ve şekillendirir. İçerdiği Panthenol ile kirpikleri korur ve yapısını güçlendirir. Ürün grubunun içinde siyah renk de mevcuttur.



KODU: 001 
     
KODU:002

KODU:003

KODU:004

KODU:005

RENGAREK RİMELLERLE KİRPİKLERİMİZİ RENKLENDİRME ZAMANI GELDİ :)


Kuru veya ıslak kullanım imkanı sunan yeni nesil terracotta göz farı Fusion Baked Eye Shadow,yumuşak ve satenimsi yapısıyla, kolay uygulama ve yüksek kapatıcılık sağlar. Çoklu renkten oluşan doku, kullanım esnasında tek renge dönüşerek, yoğun ve ışıltılı görünüm kazandırır. Özellikle ıslak kullanıldığında yoğun renk ve ışıltı sağlayarak göz makyajına çekicilik katar. Aynı zamanda özel içerikleri sayesinde cildin nem dengesini korur, besler, yatıştırır, dış etkenlere karşı korur.



KODU : FB04

KODU : FB05

KODU : FB09

KODU : FB010





Farklı tasarımı ve renkleri ile, göz makyajına çarpıcı bir görünüm katar.




KODU:003

KODU:001 


KODU:002


Double Eyeshadow Applcator, çift taraflı kullanımı ile, göz farı uygulamasını rahat ve pratik hale getirir. Göz farının homojen dağılmasına yardımcı olan bu ürün göz makyajının kusursuz görünmesini sağlarken, tüm göz farı dokularında kolay uygulama imkanı sunar.

KODU:060



Muhteşemm koleksiyonu gördünüzz :) çok merak ediyorum ve hemen kullanmam gerektiğini düşünüyorum..
FLORMAR herzaman muhteşem ürünleriyle oldugu gibi bu COLOR MADNESS koleksiyonu ile de bizlere renk katıcagına eminim...

Yaza Rengarenk Güzellikle Giriş Yapalım Kızlarrr..


FLORMAR ÜRÜNLERİNİ VE İÇERİKLERİNİ YENİ KOLEKSİYONLARI
FLORMAR FACEBOOK  TAKİP EDEBİLİSİNİZ..


FLORMAR SİTESİNDE ALIŞVERİŞ YAPMAK İÇİN 

TEŞEKKÜR EDERİZ FLORMAR :)

 

BİR OJE DİYARI Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review