11 Haz 2014

HIZLI VE SAĞLIKLI SAÇ UZATMAK İÇİN BİTKİSEL MASKE

Gönderen Unknown zaman: 08:25

                                 HIZLI VE SAĞLIKLI SAÇ UZATMAK İÇİN BİTKİSEL MASKE 



Saçlarınızın uzaması, vücut kimyanızın dengesiyle yakından ilişkilidir. Belli bir noktadan sonra saç uzaması yavaşlar. Kısa zamanda saç nasıl çabuk  uzar diye merak ediyorsanız sabır ve iyi bakımın saçın uzamasında en önemli etken olduğunu unutmamanız gerekir.

Kırık uçların temizlenmesi çok önemlidir. Doğru şampuan, saç kremi ve şekillendirme ürünleri kullanarak kırık uçların önüne geçmelisiniz.

Saç nasıl çabuk uzar; Dengeli beslenmeli ve sağlıklı uzun saç için gereken vitaminleri beslenmenize eklemelisiniz. Unutmayın, saçlarınız doğal tellere  sahiptir ve bunlar sağlığınızın ve iyi olmanızın yansımasıdır. Eğer vücudunuza iyi bakmazsanız, saçlarınız istediğiniz gibi görünmeyecektir.
Vücudunuza iyi bakmalı, bir saç bakım programı uygulamalı ve beslenmenize vitamin katkısı sağlamalısınız. Biraz dikkat ve bakımla saçlarınızın harika
bir görünüme kavuştuğunu göreceksiniz.
Uzun saç düşmanları; kırılma, uçuşma ve kırık uçlardır. Uyandığınız andan itibaren, uyanıkken ve hatta uyurken saçlarınızın kırılmasına yol açan bir çok etken vardır.
En çok görülenler yanlış fırçalama ve yıkama, uçlarını gereken sıklıkta kısaltmamaktır. Saç şekillendirme, yanlış beslenme ve huzursuz uyumak da saçta kırılmaya neden olabilir. 
İnsanların, saçlarına iyi geleceğini düşündükleri şeyler saçlara zarar verebilir. 
İyi bakım; basit, ancak doğru bakım ürünleri uzun, güzel ve sağlıklı bir
saça kavuşmanızı sağlar.



Hızlı Saç Uzatma
Saçın Hızlı Uzaması için Doğal Çözümler

-1 yemek kaşığı çörek otu ve susam otunu,
-1 yumurta sarısı ile iyicene karıştırıp saçınıza masaj yaparak sürün ve 15 dakika kadar bekletin.
-Sonra saçlarınızı ılık su ile güzelce durulayın.
-Saçın hızlı uzaması için bu kürü, haftada 1 kez uygulayabilirsiniz.

1 yorum:

oje canavarı blog dedi ki...

tam da tatil başlamışken yapmaya başlamalıyım bu kürü =) saçlarımı kestirmek zorunda kaldım ve gerçekten çok geç uzuyorlar .Umarım işe yarar =)

Yorum Gönder

 

BİR OJE DİYARI Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review