13 Şub 2013

PATOT- Yağlı ve Karma ciltlere Özel Bakım Serisi

Gönderen Unknown zaman: 14:08

      Yağlı /karma , Problemli Ciltlere Özel Bakım Serisi





Les Purifiantes

Yağlı /karma , problemli ciltlere özel bakım serisi
Ciltteki sebum miktarını dengelemeye yardımcı olurlar, anti – bakteriyal etkilidirler. Porların temizlenmesini sağlar ve ciltte detox etkisi yaratırlar. Cilde ihtiyacı olan sağlıklı görünümü ve temizliği geri kazandırırlar. İçeriklerinde yeşil kahve çekirdeği özü vardır 





Purement Nettoyant

Detox etkili temizleme köpüğü
İçeriğindeki yoğun Bioecolia ve Yeşil Kahve özlerinin etkisi ile ciltte derinlemesine bir temizleme etkisi yaratır. Gözeneklerin sıkılaşmasını ve ciltteki problemlerin giderilmesini sağlar




Tonique Purifiant

Alkolsüz tonik
İçeriğinde detox ve anti-oxidant etkili aktif maddeler yer almaktadır. Cildin temizlenmesini ve yumuşaklık kazanmasını sağlar. Dolaşımı hızlandırır, ferahlık hissi verir ve cildi diğer Payot bakımlarına hazır hale getirir.










Creme Purifiante



Dengeleyici bakımProblemli karma ve yağlı ciltlerin kullanımı için uygun, 24 saat etkili, özel bakım ürünüdür. Sebaryl – Bioecolia içeren dengeleyici kompleksinin etkisi ile ciltteki fazla sebum salgısının düzenlenmesine, cildin daha mat bir görünüme kavuşmasına, korunmasına ve esnek bir hale gelmesine yardımcı olur.




Masque Irradie Purifiant

Derin temizleme etkisi yaratan, dengeleyici bakım maskesi
Yağlı ve karma ciltler için özel olarak formüle edilmiştir. Gözenekleri sıkılaştırır, derinlemesine temizleme etkisi yaratır. Cildin akne vb. problemlerinden kurtulmasına yardımcı olur. İçeriğindeki aktif maddelerin etkisi ile cilt düzgün ve güzel bir görünüme kavuşur.





Fluide Mattifiant

Nemlendirici ve koruyucu bakım ürünüYağsız, hafif, ferahlık hissi veren bir üründür. Cildin nemlenmesine, elastikiyetinin artmasına ve mat bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Cildin sağlıklı, güzel ve temiz görünmesini sağlar.


                                                


Creme Mattifiante
Nemlendirici ve sıkılaştırıcı etkili bakım kremi
Yağsız, jel kıvamındadır. Canlılığını kaybetmiş cildin nemlenmesini ve korunmasını sağlar. Ciltte detox etkisi yaratır.



So Pure


Ciltteki parlak görünümü azaltan, arındırıcı etkili serum
Cilde ferahlık hissi veren,hafif bir yapıya sahiptir. Cildin dengelenmesine, normale dönmesine yardımcıdır. Detox etkilidir. Cildin sağlıklı ve güzel görünmesine yardım eder. Cilt arınır, mat bir görünüme kavuşur.

Pate Grise

Arındırıcı bakım kremi
Akne, sivilce gibi problemli bölgeler üzerine, lokal olarak uygulanır. Problemlerin çok kısa sürede giderilmesine yardımcı olur. Cildin sağlıklı ve güzel bir görünüme kavuşmasını sağlar.



Speciale 5

Kurutucu ve arındırıcı etkili losyon
Akneler üzerinde, kurutucu, arındırıcı, dezenfekte edici etkisi vardır. Lokal olarak uygulanır. Cildin derinlemesine temizlenmesine, problemlerinden arınmasına, sağlıklı bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur.



Stick Couvrant Purifiant

Akne ve lekeler için özel kapatıcı
Çift etkilidir. Kapatıcı etkisi sayesinde cildin mükemmel görünmesine, arındırıcı etkisi ile de aknelere bakım yaparak ,cildin daha güzel ve sağlıklı görünmesine yardımcı olur.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

BİR OJE DİYARI Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review