16 Ara 2012

AWYEN YENİ BİR AÇILIŞ VE HEDİYELER !

Gönderen Unknown zaman: 13:36
MERHABALARR...
BUGUN SİZE ÜYE OLDUGUM BİR YENİ AÇILCAK OLAN ALIŞVERİŞ FİRMASINI ANLTMAK İSTİYORUM ARKADAŞLAR..
AWYEN ' ÇOK YAKINDA İNTERNET ÜZERİNDEN AÇILIŞ VE SATIŞLARA BAŞLAYCAKTIR..
 
AWYEN FİRMASINI ÖNCELİŞKLE TANIYALIM..
    AWYEN 2012 yılında kurulan %100 Türk sermayeli, Doğrudan Satış Sistemi, sektöründe faaliyet gösteren bir şirkettir. Doğrudan Satış Sistemi sektörüne başlamadan önce tekstil sektöründe; 1998 yılında İstanbul’da kurulan ISTANBUL INTER TEKSTIL, İngiltere’deki kendi markası MODO için üretim yapmak üzere kurulmuş ve geçen 14 yılda İngiltere’ye yaptığı ihracat oranlarıyla ITKIB ihracat rekortmenleri listesindeki yerini sağlamlaştırmıştır. Aylık, 450.000 adetlik kapasitesiye sahip olan İnter Tekstil şu anda sadece kendi markasına değil, İngiltere’deki başlıca mağaza zincirlerine de ihracat yapmaktadır. Amacı, ürün yelpazesini genişleterek daha geniş kitlelere hitap eden ürünlerle pazar payını arttırmak, aynı zamanda bunu yaparken ‘doğru kalite doğru fiyat’ ilkesinden asla ödün vermemektedir. Mikrofiber, giyim vs tekstil ürünlerinin üreticisi olan ISTANBUL INTER TEKSTIL, bu sektördeki deneyimini AWYEN markasıyla Doğrudan Satış Sistemi alanında da kanıtlayıp piyasa şartlarında minumum fiyatlar ve maksimum kaliteyle siz değerli temsilcilerimize maksimum kazançlar hedeflemektedir.
 
AWYEN'DE İŞ İMKANIDA VARRR !
 
Kendi işinizi kurarken size yardım etmemize izin verin!
AWYEN işinize başlamak için, AWYEN satış temsilci, (AWYEN ST) olarak kaydolmanız gerekmektedir.
Kayıt olarak, AWYEN işinizi tescil eder ve AWYEN Satış ve Pazarlama Planı dahilinde kazanç elde etmeye başlayabilirsiniz.
İşimiz insanlarla kurulan bağlantılardan ibarettir. Bir AWYEN Serbest Temsilci tanıdığınız var ise AWYEN işinin kişisel hedeflerinizi gerçekleştirmede size nasıl yardımcı olabileceği konusunda kendisiyle konuşabilirsiniz.
Müşteri Hizmetleri: Herhangi bir konuda (örneğin; kayıt, yenileme, iş veya ürün bilgileri gibi) sorunuz olduğunda, Müşteri Hizmetleri departmanımız size yardımcı olacaktır.
Pazarlama: Satış girişimlerinizi katologlar, internet siteleri ve broşürlerle destekler ve işinizi büyütmenize yardımcı oluruz.
Sipariş İşlemleri: Siz ürünlerin satışını yapın, gerisini bize bırakın.
Eğitim: Bağımsız işinizi başarıyla büyütebilmeniz için gereken bilgileri sizlerle paylaşmaktayız.
 
SİTESİNE ÜYE OLUP SİZDE ŞİMDİ BENİM GRUBUMDA YER ALABİLİRSİNİZ.. HENÜZ ACİLMADIĞINDAN ŞİMDİ LİDER GRUPLARINI OLUŞTURUYORUZ.. VE AVANTAJLI OLUYORUZ :)
 



AWYEN E KAYIT OLMAK ÜCRETSİZ ÜSTELİK TÜRKİYE GENELİ İL VE İLÇE SORUMLULARI ARIYORUZ...BENIM EKIBIMDE OLMAK İSTEYENLER AŞAGIDAKI LİNKİ TIKLAYIP DOLDURUN VE BANA MAIL ATIN ÖNEMLİ..SİZDE İNTERNET ÜZERİNDEN ALIŞVERİŞ YAPIN ERKEN ÜYELİK KAMPANYASINDAN YARARLANIN..İSTER KENDİNİZE ALIN-İSTERSENİZ ALIN SATIN-HERTÜRLÜ KARLI ÇIKACAĞINIZ BU İŞTE GELİN BİRLİKTE ÇALIŞALIM-. OCAK AYINDA BÜTÜN DETAYLARLA FİRMA VE SİTENİN AÇILISI GERÇEKLEŞCEK..
 
ÜCRETSİZ ÜYE BAŞVURU FORMU..
 
ŞİMDİ ÜYE OLUN KARLI ÇIKIN.. VE AÇILIŞ HEDİYELERİMİZDEN YARARLANIN !

üye olan arkadaşım olursa yada herhangi bir konuda bilgi sahibi olmak isteyen..
mail: didemokan1509@hotmail.com

BİRDE BU SİTEDE NELER OLCAK DERSENİZ..

 * MUTFAK
 *GİYİM
 *KOZMETİK
 * EV DEKORASYON
 * BİTKİSEL
 * TEMİZLİK
 * AKSESUAR

 





2 yorum:

Unknown dedi ki...

bende seni bu siteye beklesem :)
açılış çok yakında şimdiden üye olmak çok karlı çıkcak ilerde :)

cangz dedi ki...

Üye oldum. satış yapamam ancak kendim için alışverişlerde faydalaı olabilir.
emnklc@gmail.com

Yorum Gönder

 

BİR OJE DİYARI Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review